TICKETS: DANSSHOW STRONGER TOGETHER

“STRONGER TOGETHER “ Met TROTS stelt Dansstudio Yae'da haar dansvoorstelling voor van 2022 op 21 mei: Stronger Together!

 Na jaren te strijden, & nog steeds, tegen het COVID beestje is er één ding héél duidelijk geworden. Samen zijn we sterker. 
Na jaren geen dansshow te hebben mogen organiseren, maken we er dit jaar een extra groot spektakel van! Je wilt dit niet missen. 

Dit jaar organiseren we een middagvoorstelling en een avondvoorstelling.

Onze Yae’dancers nemen jouw mee in een ge-weldige dansshow gevuld met mooie choreografieën & speciale lichteffects. Het is een echte SHOW die je niet wil missen

Prijzen:
– Volwassenen (vanaf 12 jaar): 15 euro
– 3-12 jarige : 10 euro
– Baby’s/peuters (- 3j) GRATIS op de schoot

Nog enkele tips bij het bestellen van je ticket:

  • We werken NIET met genummerde zitplaatsen. We plaatsen het plattegrond van de zaal hieronder, op deze manier kan je al een plekje voor jezelf uitkiezen. We vragen vriendelijk om op de dag van de show geen plaatsen vrij te laten, maar steeds aan te sluiten. Op deze manier kan elk gezin samen zitten.
  • Je kan aan het begin van je bestelproces wel kiezen of je beneden aan het podium wil zitten of bovenaan aan het balkon.

– Beneden: 294 plaatsen

– Balkon: 89 plaatsen

  • Tickets kunnen niet worden teruggenomen of worden omgeruild door Dansstudio Yae’da.
  • Na het bestellen van je tickets hanteren een periode van 3 dagen om te betalen (overschrijving – geen cash). Zijn de kaarten niet betaald binnen de periode van 3 dagen, te tellen vanaf de dag van bestellen, vervalt jouw reservatie.

Jouw kaarten zullen in de danszaal klaar liggen vanaf 19 APRIL.

  • Als er nog tickets beschikbaar zijn, kan er uiteraard op de dag zelf ook nog een ticket aangekocht worden in de Kruisboog (voor dezelfde prijs). Hier kan je je best op voorhand voor informeren via info@dansstudioyaeda.be

INSCHRIJVEN