NIEUWS

START DANSJAAR: REGELS OMTRENT COVID-19

YAE’DAREGELS

  • Bij het binnenkomen (aan de witte beachvlag van Yae’da) zal er gevraagd worden om de handen te ontsmetten. 
  • Bij het binnenkomen dragen +12 jarigen een mondmasker. 
  • De ouders mogen hun Yae’dancers afzetten in de danszaal en zullen hierna door Kenzo of Yaëlle begeleidt worden naar buiten, naar de achterkant van de danszaal. De achterkant van de danszaal is een volledige glaswand, waardoor de ouders nog steeds naar de dansles kunnen kijken maar de nodige veiligheid gegarandeerd kan worden. 
  • Wanneer de dansles gedaan is ontsmetten de Yae’dancers hun handen bij het buitengaan en wachten ouders hun zoon of dochter op aan de uitgang van de danszaal.
  • Als Yae’dancer hou je 1,5m afstand tijdens de danslessen
  • Ben je ziek of voel je je niet 100%, blijf dan thuis! 
  • We geven (jammergenoeg) geen kusjes, knuffels, schouderklopjes of een high five 😢
  • Volg de richtlijnen van de zaal, aan de hand van pijlen en dergelijke

Vanaf maandag 14 september vragen wij aan de ouders om niet te blijven kijken tijdens het grootste deel van de danslessen. Op deze manier kunnen onze danslessen verder gezet worden op een kwalitatieve manier. Iedere laatste 10 min van de dansles zijn onze Yae’daouders meer dan welkom om achteraan de danszaal, zoals bij de opendeurweek, te komen kijken. (ditmaal zonder drankje 😉 )

Zolang er geen versoepelingen worden aangekondigd zal dit de gang van zaken zijn. En laten wij dus geen ouders toe in de danszaal. 

Dank je voor jullie begrip! 

WORKSHOP GILL & SHAUNI: NOG MAAR ENKELE PLAATSEN VRIJ!!

SCHRIJF JE NOG SNEL IN, ER ZIJN NOG MAAR ENKELE PLAATSEN VRIJ!

Met trots organiseert Dansstudio Yae’da haar eerste workshop voor het nieuwe dansjaar op zondag 4 oktober 2020 en wat voor één ….

* Gill Requiere (Girly) & Shauni Vandeput (Girly) *

— DAGINDELING —
12:30: deuren openen.
13:00 – 14:30: Gill Requiere (BE) – Girly
15:00 – 16:30 – Shauni Vandeput (BE) – Commercial

WORKSHOP TOMMY & MARIJN

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU!

Met trots organiseert Dansstudio Yae’da haar TWEEDE workshop voor het nieuwe dansjaar op zondag 25 oktober 2020 en wat voor één ….

* Tommy Gryson (Urban Commercial) & Marijn Celea (Dancehall Fusion) *

— DAGINDELING —
12:30: deuren openen.
13:00 – 14:30: Tommy Gryson (BE) – Urban Commercial
15:00 – 16:30 – Marijn Celea (BE) – Dancehall Fusion

ELKE 13DE VAN DE MAAND LANCEREN WIJ EEN NIEUWE VIDEO

ELKE MAAND EEN NIEUWE VIDEO

ELKE 13DE VAN DE MAAND BRENGEN WIJ EEN NIEUWE VIDEO UIT. DEZE VIDEO WORDT GEPUBLICEERD OP ONS YOUTUBEKANAAL. JE KAN ONDERAAN REEDS EEN KIJKJE NEMEN NAAR HET KANAAL VAN YAE’DA, WANT HIER STAAN ZEKER EN VAST AL LEUKE VIDEO’S OP.

INTREDE SINTERKLAAS BOUTERSEM 14/11

INTREDE SINTERKLAAS BOUTERSEM 14/11/2020

OOK DIT JAAR ZIJN WIJ WEER VAN DE PARTIJ OM ALS DANSEND DE SINT EN ZIJN PIETEN TE VERWELKOMEN. ZODRA WIJ MEER INFORMATIE HEBBEN OVER HET UUR EN DE LOCATIE ZAL DEZE INFORMATIE OP ONZE WEBSITE VERSCHIJNEN.

SINTERKLAASFEEST YAE'DA 28/11 VAN 9U TOT 10U30

SINTERKLAASFEEST YAE’DA 28/11 VAN 9U TOT 10U30

OP 28/11 ZAL DE SINT EN ZIJN PIETEN ONZE JONGSTE DANSERS VERASSEN EN SAMEN ZULLEN ZE DE SINT ALS DANSENS EN FEESTEND WELKOM HETEN. UITERAARD ONTBREKEN DE LEKKERNIJEN NIET. MEER INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE VAN DEZE DAG KRIJGEN JULLIE VIA MAIL.

GEMOTIVEERDE DOCENTEN GEZOCHT

DANSSTUDIO YAE'DA IS EEN BLOEIENDE EN GROEIENDE DANSSCHOOL IN BOUTERSEM. ELK JAAR GAAN WIJ OP ZOEK NAAR KWALITEITSVOLLE EN GEMOTIVEERDE LESGEVERS DIE EEN MEERWAARDE KUNNEN BETEKENEN VOOR DANSSTUDIO YAE'DA. BEN JIJ ZO IEMAND?? AARZEL DAN NIET OM ONS TE CONTACTEREN! ALLE STIJLEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN ZIJN WELKOM. HOPELIJK TOT SNEL!

©️ DANSSTUDIO YAE'DA 2020

Website by Kenzo Verstraeten