NIEUWS

BACK-TO YAE'DA

INSCHRIJVEN VANAF 6 JUNI!!!

Back-to-Yae’da, zomerlessen voor onze Yae’dancers en nieuwe leden!
Op deze manier kunnen we de verloren lessen door COVID-19 beetje inhalen en nogmaals genieten van de Yae’davibe!

We zijn met onze Yae’dateachers volop bezig om het uurrooster hiervoor op te stellen, kijkend naar de maatregelen. Je zal je hiervoor online dienen in te schrijven via de website, zodat we kunnen inspelen op wat de overheid ons oplegt qua aantallen/plaats per persoon/ …
De opgestelde uurroosters zullen steeds in dit evenement geplaatst worden, maar zullen ook steeds terug te vinden zijn op de website (zodat je je hiervoor kan inschrijven).

Back-to-Yae’da! = zoveel dansen als je zelf maar wil.
Als Yae’dancer mag je elke, jaaaaaa elke, les komen volgen. Schreef je je dit dansjaar in voor 1 uur, maar wil je nu toch graag proeven van een andere les, geen probleem! Kom zoveel als je wil!

Wie heeft onbeperkte toegang tot onze Back-to-Yae’da:
Alle Yae’dancers die hun lidgeld voor januari-juni 2020 correct betaald hebben.
Nieuwe leden/geïnteresseerden zijn, UITERAARD, ook meer dan welkom! Niet-leden betalen 5 euro per les.

Weet je wat nog topper is aan Back-to-Yae’da? Je kan al kennis komen maken met onze nieuwe Yae’dateachers en nieuwe stijlen voor volgend dansjaar!!

RECLAMEBORDEN

Graag willen we jullie hulp vragen:

Voor onze reclame-campagne op te stellen hebben we zelfgemaakte reclameborden opgesteld: +/- 1m25 breed op +/- 1m40 hoog (zie foto) 
OF kleiner formaat: +/- 65 breed op +/- 1m40 hoog

Heb jij een stukje voorgrond (zachte ondergrond) waar we zo een Yae’dabord mogen komen plaatsen? We komen de borden zelf installeren en zelf weghalen. 
– We komen de borden plaatsen in de periode van 8 tot 14 juni. 
– We komen de borden weghalen in de periode van 14 tot 20 september. 
Uiteraard luisteren we ook naar jouw behoefte en mening voor de borden te plaatsen en weg te halen.

Mogen we een Yae’dabord bij jouw thuis/jouw zaak/… komen plaatsen, aarzel dan niet om ons een e-mail/berichtje te sturen. Op deze manier kunnen wij de nodige inkopen doen.

Heb je geen stukje voorgrond, maar wil je wel een A3 poster aan je raam hangen? Aarzel ook dan niet om ons een berichtje te sturen. We komen de poster bij jouw in de brievenbus steken. 

Laten we heel Boutersem en omstreken omtoveren tot een Yae’daparadijs 🙂 🙂 

ENQUÊTE DANSJAAR 2019-2020

GRAAG WILLEN WE EVEN POLSEN NAAR JULLIE ERVARING IN DANSSTUDIO YAE'DA. OP DEZE MANIER KUNNEN WIJ ERVOOR ZORGEN DAT DANSSTUDIO YAE'DA GROEIT EN EVOLUEERT. ONDERSTAANDE ENQUÊTE ZAL NOG GEEN 5 MINUTEN IN BESLAG NEMEN EN JE HELPT ER ONS ENORM MEE VERDER.

GEMOTIVEERDE DOCENTEN GEZOCHT

DANSSTUDIO YAE'DA IS EEN BLOEIENDE EN GROEIENDE DANSSCHOOL IN BOUTERSEM. ELK JAAR GAAN WIJ OP ZOEK NAAR KWALITEITSVOLLE EN GEMOTIVEERDE LESGEVERS DIE EEN MEERWAARDE KUNNEN BETEKENEN VOOR DANSSTUDIO YAE'DA. BEN JIJ ZO IEMAND?? AARZEL DAN NIET OM ONS TE CONTACTEREN! ALLE STIJLEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN ZIJN WELKOM. HOPELIJK TOT SNEL!

AUDITIES MOTION FAMILY

OP ZATERDAG 5 EN ZONDAG 6 SEPTEMBER HOUDEN WE ONZE JAARLIJKSE AUDITIES VOOR DE MOTION FAMILY. BEN JIJ EEN DANSER DIE GRAAG UITGEDAAGD WORDT? EEN DANSER DIE WILT GROEIEN? EEN DANSER DIE NAAST TEAMSPIRIT, OOK LEEFT NAAR PRESTATIE? KAN JIJ THUIS NIET STOPPEN MET DANSEN? ... SCHRIJF JE DAN ZEKER IN VOOR ONZE JAARLIJKSE AUDITIES.

©️ DANSSTUDIO YAE'DA 2020

Website by Kenzo Verstraeten