VEELGESTELDE VRAGEN

“Ik wil graag komen dansen, mag ik eens komen proberen voor ik me inschrijf?”
Elke eerste les is een gratis proefles. Je mag dus zeker onze lessen komen uitproberen. We vragen wel om je hiervoor in te schrijven zodat we onze docenten op de hoogte kunnen brengen van jou komst. Dit kan via inschrijven – proeflessen.

“Kan ik doorheen het dansjaar instappen en is er bij een latere instap een korting voorzien?”
Je kan instappen doorheen het jaar als de les die je wil volgen nog niet volzet is. Een aangepaste prijs zal worden berekend en gecommuniceerd bij inschrijving.

“Het lukt me niet om het inschrijvingsgeld in 1 keer te betalen, is het mogelijk om dit op te splitsen?”
Dansstudio Yae’da heeft zich ook opgegeven voor de sportintegratie.  ‘Sportintegratie’ is een financiële steun die jong en oud kan helpen om deel te nemen aan een sport naar keuze. Je kan de sporttussenkomst voor maximum één sportdiscipline per schooljaar aanvragen per gezinslid.
Meer info? https://www.boutersem.be/sportintegratie

In uitzonderlijke gevallen maken wij een afbetalingsplan voor mensen die het financieel moeilijker hebben. Dit plan maken we op aan het begin van het dansjaar en moet hierna strikt opgevolgd worden. Meer info? info@dansstudioyaeda.be

“Wat moet ik meebrengen en aandoen in de dansles?”
Voldoende water
Sportieve, losse kledij (enkel voor de balletlessen dient er een balletpakje aangedaan te worden)
Propere sport/dansschoenen
Laat dure items en juwelen thuis
 

“Ik kan een keertje niet naar de dansles komen, wat nu?”
Verwittig tijdig je dansdocent via jouw Whatsapgroep. Zo kan je docent rekening houden met je afwezigheid.

 “Wat als een dansles eens niet kan doorgaan?”
Bij ziekte of uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een dansles gecancelled wordt. Alle dansers worden tijdig verwittigd via hun Whatsapgroep.
We zetten ons 100% in om elke les te laten doorgaan, indien er een Yae’dateacher bijvoorbeeld ziek valt.

“Is er een terugbetaling van het lesgeld mogelijk wanneer ik een les gemist heb of beslis om een les niet meer te volgen?”
Neen, er zijn geen terugbetalingen mogelijk. Er zijn enkele uitzonderingen waarvoor we dit willen bekijken maar deze zijn altijd te verantwoorden met een medisch attest. Dansstudio Yae’da! kan in dit geval ook beslissen om als compensatie een tegoedbon te geven voor een volgend dansjaar.

“Wist je dat de mutualiteit een deel van het lidgeld terug betaalt?”
Zodra je betaling in orde gebracht is, kan je aan jouw Yae’dateacher een attest van jouw mutualiteit binnenbrengen. Plak er zeker een mutualiteitsklevertje op. De volgende les kan je jouw attest terug mee naar huis nemen.