YAE'DAFIT: DANCE & WORKOUT

UNIEK IN BOUTERSEM EN OMSTREKEN: YAE'DAFIT

Je kan per week verschillende workoutlessen komen volgen bij Dansstudio Yae’da! Een team van 3 verschillende Yae’dateachers zorgen ervoor dat jij elke week aan je lichaam/coniditie kan werken, waarbij plezier centraal staat.

We maken er elke les een echt feestje van!

Voor deze lessen is geen danservaring vereist.
Elke eerste les is gratis, behalve voor de lessen Trampo Fit. Hierbij is het volgen van een proefles niet mogelijk.

Je kan voor Yae’daFIT kiezen tussen 2 opties qua inschrijving:
– 10 beurtenkaart: 100 euro
(onbeperkt geldig, niet overdraagbaar, staat op naam). Beurtenkaarten zijn steeds ook geldig tijdens onze vakantieplanningen.

– inschrijvingen voor een volledig dansjaar: 175 euro of 85 euro voor september tot december of 95 euro van januari tot juni.

-Het is niet mogelijk om een 10 beurtenkaart te hanteren voor verschillende workoutlessen. Wil je bijvoorbeeld graag een beurtenkaart voor Trampo Fit en Move to Fit, zijn dit 2 aparte beurtenkaarten.

  • WE HANTEREN GEEN GEZINSKORTING VOOR YAE’DAFIT
301966431_600079164981477_4339470226751737033_n

Trampo Fit:

Elke maandag van 20u15 tot 21u15 De Trampoline is voor diverse oefeningen te gebruiken. Naast dat het je conditie verbetert, zet je ook je spieren aan het werk. Vooral voor de beenspieren is trampoline goed maar ook de buikspieren worden geactiveerd. Naast al deze lichamelijke verbeteringen is het ook een kei groot feest en heel plezant! Hierbij is het volgen van een proefles niet mogelijk. De eerste les komt op 10 euro. Inschrijven per les is verplicht. Inschrijvingen starten binnenkort.

Zumba (Workout):

Zumba Workout: elke woensdag van 20u tot 21u. Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reaggeton, Flamenco, Hiphop, … Het komt allemaal aanbod!De choreografieën zijn eenvoudig te volgen en herhalend. Hou je van swingende muziek? Ben je op zoek naar een goede workout waar je een feestgevoel van krijgt? Zumba: elke zondag van 10u tot 11u. Een dansles geïnspireerd op Latin & populaire muziek en bewegingen. Iedere week dansj je een verschillende choreografieën op een leuke en verfrissende manier! Je verbrandt calorieën zonder het te beseffen!

Move To Fit:

Elke vrijdag van 20u tot 21u. Elke week aan je lichaam/conditie werken met behulp van verschillende workouts? Dat kan bij Dansstudio Yae’da! Pilates, BBB Shape, Yoga Flow, Body Workout, Fat burning, Body Fit, Burn & Shape… Allemaal komt het aanbod. Maar liefst 3 Yae’dateachers nemen jullie elke week mee in een nieuwe workout les. Jaarplanning kan je hieronder vinden.

MAART

  • Vrijdag 31 maart: Fat Burning

APRIL

  • Vrijdag 7 april: Pilates
  • Vrijdag 14 april: Suprise Workout
  • Vrijdag 21 april: 80’s/90’s aerobics workout
  • Vrijdag 28 april: BBB shape

MEI

  • Vrijdag 5 mei: Summer body workout
  • Vrijdag 12 mei: Pilates

JUNI

  • Vrijdag 2 juni: Summer body workout
  • Vrijdag 9 juni: HIIT (strength workout)